Іваненко, ОльгаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаГавриш, Андрій Володимирович2015-05-122015-05-122014Іваненко, О. О. Вплив фруктових та овочевих порошків на модельні системи в технології збивних солодких страв / О. О. Іваненко, О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, А. В. Гавриш // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : матеріали наук.-практ. конф., 4-5 лист. 2014 р., м. Одеса / М-во освіти і науки України, ОНАХТ. – Одеса, 2014. – С. 158-159.966-571-063-хhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20248Бурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.uk-UKресторанне господарствосуфлеяєчний білокrestaurant managementegg whitesoufflesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВплив фруктових та овочевих порошків на модельні системи в технології збивних солодких стравOther