Дослідження і створення веб-орієнтованої СППР при управлінні розвитку компанії ТОВ «Доктор Філін» - Балашева, А. М.; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2018)
Стратегічною метою дослідження є моделювання та створення веб-орієнтованої СППР для поліпшення системи управління розвитком підприємства для надання медичних послуг на прикладі «Доктор Філін». The strategic aim of the study is to simulate and create a web - based DSS to improve the system of management of the development of the enterprise for the provision of medical services on the example of “Doctor Filin”.
Keywords: стратегічний розвиток підприємства; система підтримки прийняття рішень; веб-орієнтована система; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки