Перспективи знезараження води в технологіях бутильованих питних вод - Прибильський, Віталій Леонідович; Дулька, Ольга Степанівна; Федосов, Олексій Леонідович (My University, 2023)
Проведений аналіз інноваційних способів знезараження води та можливості їх використання при виробництві бутильованої води. The analysis of innovative methods of water disinfection and the possibility of their use in the production of bottled water was carried out.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра готельно-ресторанної справи; бутильована вода; способи підготовки води; знезараження води; bottled water; water preparation methods; water disinfection