Склад сметани дієтичної, збагаченої сироватковими білками - Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Костенко, Олена Валентинівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2025)
Винахід стосується складу сметани дієтичної, збагаченої сироватковими білками, що містить вершки, закваску, концентрат демінералізованої сироватки гідролізований з масовою часткою сухих речовин 40 %.
Keywords: сметана дієтична; сироваткові білки; концентрат демінералізованої сироватки; diet sour cream; whey proteins; demineralized whey concentrate; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв