Споживче кредитування та напрямки його розвитку в Україні - Литвиненко, Ярослав Васильович; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Ліщенко, А. В. (My University, 2009)
У статті розглядаються особливості та сучасний стан споживчого кредитування в Україні, динаміка та закономірності розвитку в період 1995-2009 роки. Особлива увага приділяється дослідженню його розвитку в період економічної кризи та визначаються шляхи покращання в майбутньому. In article features and a crediting current state in Ukraine, dynamics and laws of development in 1995-2009 are considered. The special attention is given to research of its development in an economic crisis, and the basic ways of improvement to Ukraine in the future are defined.
Keywords: банківський кредит; bank credit; споживче кредитування; consumer crediting; проценти за кредитами; interests on credit; лізинговий кредит; leasing credit