Tsirulnikova, VitaTyshchenko (Usatiuk), OlenaNaser, Diana2024-06-202024-06-202024Tsyrulnikova, V. V. MIND-menu for restaurant business establishments / V. V. Tsyrulnikova, O. M. Tyshchenko, D. A. Naser // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43543The thesis deals with the recommendation for MIND-menu development for restaurant business establishments. MIND diet as a part of a healthy lifestyle strategy can lower the risk of neurological and cardiovascular diseases, improve health status and well-beingУ тезі розглядається питання розроблення спеціального MIND-меню для закладів ресторанного господарства. MIND-дієта як складова здорового способу життя може знизити ризик неврологічних та серцево-судинних захворювань, поліпшити здоров’я та самопочуттяenMIND dietMIND menuwell-beingrestaurant businessMIND-дієтаMIND-менюблагополуччяресторанний бізнескафедра готельно-ресторанної справиMIND-menu for restaurant business establishmentsThesishttps://orcid.org/0000-0003-1531-5016https://orcid.org/0000-0001-9383-1898