Ефективність керівника як інструмент сучасного менеджменту персоналу - Микитенко, Т .С. (My University, 2013)
При веденні бізнесу виникають ситуації, коли одні керівники отримують найцікавіші проекти, стабільно розвивають справу і вирішують найсерйозніші проблеми.
Keywords: ефективність; керівник; персонал; руководитель; эффективность; effectiveness; leader; personnel