Kuzmin, OlegSylka, IrynaFrolova, NataliaPopovych, AnzhelaPopovych, VictoriiaKyrpichenkova, Oksana2022-09-082022-09-082020Ensuring the competitiveness of the restaurant business in Ukraine in the period Covid-19 pandemics / O. Kuzmin, I. Sylka, N. Frolova, A. Popovych, V. Popovych, O.Kyrpichenkova // Pandemic economic crisis: changes and new challenges to society : scientific monograph / edited by M. Bezpartochnyi. – Sofia: VUZF Publishing House “St. Grigorii Bogoslov”, 2020. – P. 110–119https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37931Proposed measures for the formation and development of competitive advantages that will help institutions to stay in the restaurant market and have an advantage over others. Запропоновано заходи щодо формування та розвитку конкурентних переваг, які допоможуть установам утриматися на ресторанному ринку та мати перевагу над іншими.enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїcompetitivenessrestaurant businessCovid-19конкурентоспроможністьресторанний бізнесEnsuring the competitiveness of the restaurant business in Ukraine in the period Covid-19 pandemicsArticle