Інноваційна властивість трансферу технологій: комерціалізація майнових прав інтелектуальної власності та розвиток її організаційних форм - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2021)
Розглянуто особливості інноваційної властивості трансферу технологій, етапи інноваційного процесу, інноваційне підприємництво, процес народження технологій, форми комерційного трансферу технологій, організаційні форми трансферу технологій як інноваційної інфраструктури.
Keywords: інноваційність; трансфер технології; інтелектуальна власність; комерціалізація технологій; майнові права