Стратегія впровадження інноваційних послуг у підприємствах харчування готелів харківщини - Свідло, Карина Володимирівна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Загоруйко, Діана В.; Попович, Таміла А. (My University, 2023)
У статті розглянуто стратегію управління підприємствами громадського харчування на прикладі міні-готелю «Рилєєв» (м. Харків). Наведено приклади різнорівневих інноваційних циклів для основних типів підприємств, що надають послуги громадського харчування. Наведені результати PEST- та SWOT-аналізу дали можливість розглянути всі позитивні та негативні фактори всередині та за межами підприємства, які впливають на успіх. Вивчення середовища, в якому працює кафе «Рилєєв», дає змогу зпрогнозувати тенденції, що змінюються, та допомогти включити їх у процес прийняття рішень для впровадження інноваційних послуг у кафе.

The article discusses the management strategy of catering enterprises using the example of the Ryleev mini-hotel (Kharkiv). Examples of different-level innovation cycles for the main types of enterprises providing public catering services are given. The given results of the PEST and SWOT analysis made it possible to consider all positive and negative factors inside and outside the enterprise that affect success. Studying the environment in which Ryleev Cafe operates allows you to predict changing trends and help incorporate them into the decision-making process for introducing innovative services in the cafe.
Keywords: управління готельно-ресторанним підприємством; готельні послуги; громадське харчування; SWOT-аналіз; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції