Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаРибальченко, Дмитро Юрійович2021-02-172021-02-172020Гащук, О. І. Дослідження біологічної цінності варених ковбас з використанням продуктів переробки крові / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, Д. Ю. Рибальченко // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції,: 24 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32778Необхідність задоволення зростаючих потреб споживачів у якісних і різноманітних спеціальних продуктах вимагає від виробників розширення їх компонентного складу. За результатами досліджень органолептичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників розроблена рецептура сосисок профілактичного призначення з додаванням цільної крові у кількості 7 % до маси фаршу.The need to meet the growing needs of consumers in quality and a variety of special products requires manufacturers to expand their component composition. According to the results of research of organoleptic, physicochemical and structural-mechanical parameters, a recipe for prophylactic sausages with the addition of whole blood in the amount of 7 % by weight of minced meat has been developed.otherпродукти спеціального призначеннямодельні фаршеві системиspecial purpose productsmodel stuffing systemsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження біологічної цінності варених ковбас з використанням продуктів переробки кровіThesis