Руденко, Олег Сергійович2021-10-112021-10-112021Руденко, О. С. Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 6,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пива при виробництві світлих сортів пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олег Сергійович Руденко ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2021. – 80 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35962otherдріжджіпивозброджуваннячиста культуракафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху ферментації пивзаводу потужністю 6,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пива при виробництві світлих сортів пиваOther