Кошшої, Олександр СтепановичНікітіна, Тетяна Андріївна2021-06-092021-06-092020Кошшої, О. С. Інноваційна система контролю бару «СКБАРА» як засіб підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства / О. С. Кошшої, Т. А. Нікітіна // Modern Technology and Innovative Technologies. – 2020. – Issue № 14, Part 3. – P. 64-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34378У статті обґрунтовано необхідність впровадження інновацій; досліджено застосування технології контролю бару як інноваційної діяльності у сфері послуг готельно-ресторанного господарства; розкрито інноваційні різновиди системи, які застосовуються в закладах готельно-ресторанного господарства; наведено переваги різновидів системи, а також охарактеризовано їхні функції та можливості, що впливають на конкурентоспроможність ресторану в цілому.The article justifies the needs of innovations implementation; have been investigating the bar control technologies as innovative activities in hotel and restaurant business; have been revealed the concept of innovative variety of systems which are used in hotel and restaurant business; have been demonstrated the advantages of systems variety and described functions and possibilities that have an impact on competitiveness of restaurant business in general.барготельно-ресторанний бізнесінноваціїконкурентоспроможністьавтоматизаціяконтроль.barhotel and restaurant businessinnovationscompetitivenessautomationcontrolкафедра готельно-ресторанної справиІнноваційна система контролю бару «СКБАРА» як засіб підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарстваArticle