Рашевська, Тамара ОлексіївнаУкраїнець, Анатолій ІвановичВашека, Оксана Миколаївна2014-03-122014-03-122006Патент 15838 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб збагачення вершкового масла / Вашека О. М., Рашевска Т. О., Украінець А. І., ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u200600906 ; заявл. 01.02.2006 ; опубл. 17.07. 2006, Бюл. № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13042Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, лецетину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of a suspension of powder, lecithin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.uk-UKвершкове маслолецетинлікувально-профілактичні властивостіbutterlecithintherapeutic and prophylactic propertiesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб збагачення вершкового масла (Патент на корисну модель № 15838)Other