Білько, Марина ВолодимирівнаГержикова, Вікторія Григорівна2013-03-052013-03-052006Білько, М. В. Використання ферментних препаратів / М. В. Білько, В. Г. Гержикова // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – № 3. – С. 14-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6755Проведено дослідження впливу ферментних препаратів на аромат і дегустаційний бал столових виноматеріалів Аліготе, Шардоне, Ркацителі, Фетяска і Каберне-Совіньйон.The research has been conducted about influence of ferment preparations on aroma and taste of dry table wine material obtained from Aligote, Shardone, Rkatsiteli, Fetyaska and Cabernet Sauvignion varieties.otherферментні препаративиноматеріалитерпенові спиртиenzyme preparationwine materialterpenic alcoholsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання ферментних препаратівArticle