Мирончук, Валерій ГригоровичЯкимчук, Микола ВолодимировичЛюлька, Дмитро МиколайовичВолодін, Сергій Олександрович2024-10-092024-10-092024Монтаж і технічний сервіс обладнання : підручник / В. Г. Мирончук, М. В. Якимчук, Д. М. Люлька, С. О. Володін. – Київ : НУХТ, 2024. – 267 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44966Розглянуто основи монтажу і технічного сервісу обладнання харчових виробництв. Наведено приклади розрахунку складових частин монтажних робіт і технічного сервісу обладнання та приклади їх розрахунку. Кожний розділ містить запитання і завдання для самоперевірки. Для здобуваяів закладів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»The basics of installation and technical service of food production equipment are considered. Examples of the calculation of components of assembly works are given and equipment technical service and examples of their calculation. Each section contains questions and tasks for self-testing. For graduates of institutions of higher education with a bachelor's degree in specialty 133 "Industrial mechanical engineering" of the educational program "Engineering of food production"ukмонтажремонттехнічний сервістехнологічне обладнанняassemblingrepairtechnical servicetechnological equipmentкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняМонтаж і технічний сервіс обладнанняBookhttps://orcid.org/0000-0003-1701-2270https://orcid.org/0000-0002-1905-3546https://orcid.org/0000-0001-8014-5776https://orcid.org/0009-0007-8528-7803