Хліб з суміші житнього та пшеничного борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 83003) - Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Коваленко, Анна Андріївна (My University, 2013)
Хліб з суміші житнього та пшеничного борошна містить житнє та пшеничне борошно, дріжджі, сіль, цукор, комплексний поліпшувач "Ібіс". Bread of a rye and wheat flour mixture comprises rye and wheat flour, yeast, salt, sugar, the complex improver "Ibis".
Keywords: житнє борошно; rye flour; хліб; bread; комплексні поліпшувачі; enzymatic additives; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів