Українець, Анатолій ІвановичРашевська, Тамара ОлексіївнаВашека, Оксана Миколаївна2014-03-052014-03-052005Патент 6675 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб збагачення вершкового масла / Українець А. І., Рашевска Т. О., Вашека О. М.. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20041008761 ; заявл. 26.10.2004 ; опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5, 2005 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12993Дані досліджень показали,що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, пектину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукті з лікувально-профілактичними властивостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, pectin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.uk-UKвершкове маслопектинспосіб збагаченняbutterpectinmethod of enrichmentкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб збагачення вершкового масла (Патент на винахід № 6675)Other