Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на винахід № 6675) - Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна (My University, 2005)
Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, пектину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукті з лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції.
Keywords: вершкове масло збагачене; пектин; порошок рослинний; butter; pectin; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів