Аналіз ринку та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства східної кухні в Україні - Профатило, Лілія Миколаївна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2022)
Проведено аналіз ринку закладів ресторанного господарства, що представляють східну кухню. Розглянуто перспективи розширення закладів східної кухні в Україні. The analysis of the market of the establishments of the restaurant economy representing east kitchen is carried out. Prospects for the expansion of oriental cuisine in Ukraine are considered.
Keywords: заклади ресторанного господарства; східна кухня; етнічні кухні; restaurants; oriental cuisine; ethnic cuisine; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції