Профатило, Лілія МиколаївнаКовальчук, Світлана СтепанівнаПавлюченко, Олена Станіславівна2022-06-212022-06-212022Профатило, Л. М. Аналіз ринку та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства східної кухні в Україні / Л. М. Профатило, С. С. Ковальчук, О. С.Павлюченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 129–130https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37668Проведено аналіз ринку закладів ресторанного господарства, що представляють східну кухню. Розглянуто перспективи розширення закладів східної кухні в Україні. The analysis of the market of the establishments of the restaurant economy representing east kitchen is carried out. Prospects for the expansion of oriental cuisine in Ukraine are considered.заклади ресторанного господарствасхідна кухняетнічні кухніrestaurantsoriental cuisineethnic cuisineкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАналіз ринку та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства східної кухні в УкраїніThesis