Проблеми реалізації валютної політики України в сучасних умовах та шляхи їх вирішення - Рябуха, Олександр Дмитрович; Арич, Михайло Іванович (My University, 2013)
Розглянуто основні проблеми валютної політки України з урахуванням сучасних тенденцій розвитку економіки. Досліджено реалізацію валютної політики України на сучасному етапі розвитку. Надані рекомендації щодо вирішення проблем реалізації валютної політики в Україні. The article deals with the basic problems of currency politky Ukraine with current trends in the economy. Realization of monetary policy in Ukraine at the present stage of development. Recommendations to address the issues of monetary policy in Ukraine.
Keywords: обмінний курс; доларизація; валютна політика; інфляція; exchange rates; dollarization; currency; inflation; кафедра фінансів