Дричик, Марія ЮріївнаШульга, Оксана Сергіївна2024-08-192024-08-192023Дричик, М. Ю. Дослідження показників якості макаронних виробів з порошком яблучного жому / М. Ю. Дричик, О. С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 9-10 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 198-199https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44359У наш час важливим є ефективне виробництво, щоб максимально використовувати всі наявні ресурси. Наприклад, при виробництві популярних продуктів з високим попитом, таких як макаронні вироби, можна використовувати побічні продукти з інших виробництв. Проведені дослідження підтвердили доцільність використання порошку з яблучного жому у кількості 20 % для виробництва макаронних виробів.In this day and age, efficient production is essential in order to maximize the use of all available resources. For example, in the production of popular products with high demand, such as pasta, it is possible to use by-products from other industries. The conducted studies confirmed the expediency of using apple pulp powder in the amount of 20% for the production of pasta.ukмакаронні виробияблучний жомякістьpastaapple pulpqualityкафедра експертизи харчових продуктівДослідження показників якості макаронних виробів з порошком яблучного жомуThesishttps://orcid.org/0000-0001-5357-3986