Мережева підтримка професійного орієнтованого навчання німецької мови як другої іноземної після англійської майбутніх працівників туристичної сфери - Окопна, Яна Володимирівна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Юрчук, Людмила Володимирівна (My University, 2015)
В статті охарактеризовано з теоретико-методичної точки зору технічно-опційні переваги мережної підтримки навчально-виховного процесу з формування професійно орієнтованої німецькомовної компетентності в продуктивних видах мовленнєвої діяльності та зазначено передумови реалізації такого навчання; представлено результати дослідження особливостей процесу залучення системи Moodle до комбінованого дистанційного професійно орієнтованого навчання другої іноземної мови майбутніх працівників туристичної сфери. The characteristic of theoretical and methodological point of view technically optional network support benefits the educational process of formation of professional competence in German-oriented productive activities and types of speech set preconditions for the realization of such training have been noticed. The features results of the study process in attracting the Moodle system to combined distance professionally oriented second language teaching of future tourism managers have been presented in the article.
Keywords: друга іноземна мова; комбіноване дистанційне навчання; мережева підтримка; нелінгвістичний вищий навчальний заклад; туристичні менеджери; кафедра іноземних мов професійного спрямування; second foreign language; combined distance learning; network supporting; non-linguistic higher education establishment; tourism managers