Автоматична блокіровка подачі виробів і обгорткових матеріалів у загорткових автоматах - Луцик, Володимир Йосипович; Король, Н. І.; Гончаренко, Борис Миколайович (My University, 1967)
Щоб запобігти поломкам тих виробів, які несвоєчасно надходять на загортання, і засміченню механізмів зайвими комплектами обгорток, загорткові автомати забезпечуються автоматичним пристроєм блокуванням руху утоплюваного борта, штовхача виробу і подавання обгорткових матеріалів, які керуються електричною схемою автоблокування загортального автомата, призначеного для загортання глазурованих цукерок. У цьому автоматі датчик наявності виробу виконано у вигляді шарнірно прикріпленого щупа, зв'язаного з контактною системою. To prevent breakage of the products that arrive late for wrapping and clogging mechanisms redundant sets of wrappers, wrapper machines are provided with an automatic device blocking traffic dipping board, push the product presentation and wrapping materials that are guided auto-lock circuit diagram wrapping machine designed to wrap glazed candies. This automatic sensor available product designed as a hinge attached probe bound to the contact system.
Keywords: вироби; обгортковий матеріал; подавання; блокування; стрічка; штовхач; транспортер; давач наявності виробу; реле; блокування; products; wrapping material; feed; block; strip; pusher; conveyor; sensor available products; relays; blocking; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка