Методичні підходи до формування механізму інвестування інноваційного розвитку підприємства - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2022)
У статті розглядаються теоретико-методичні та практичні підходи до формування механізму інвестування інноваційного розвитку підприємства. Розвиток підприємства пов'язаний з інноваційною складовою, яка матиме певну специфіку залежно від стратегічних намірів підприємця на тій чи іншій стадії життєвого циклу.
Keywords: інвестування; інноваційний розвиток підприємства; структурне бачення механізму; суб'єктно-об'єктні складові; функціонально-цільові складові; процесно-циклічний підхід; сценарний підхід; investment; innovative development; structural vision of the mechanism; subject-object components; functional-target components; process-cyclic approach; scenario approach; кафедра економіки праці та менеджменту