Петруша, Оксана ОлександрівнаДащинська, Ольга АндріївнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2015-05-122015-05-122015Дащинська, О. Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту / Оля Дащинська, Оксана Петруша, Лариса Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20268Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.uk-UKпористістьхлібобулочна продукціяцифрове зображенняporositybakery productsdigital imageкафедра експертизи харчових продуктівІнноваційний метод визначення пористості харчового продуктуOther