Мудрак, Тетяна ОмелянівнаКуц, Анатолій МихайловичКовальчук, Світлана СтепанівнаЮрченко, ЮліяКоренчук, Катерина Сергіївна2020-04-282020-04-282017Дослідження синтезу летких домішок спирту при зброджуванні концентрованого зернового сусла / Т. Мудрак, А. Куц, С. Ковальчук, Ю. Юрченко, К. Коренчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 229.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31031Встановлено, що використання підібраних комплексів ферментних препаратів дозволяє збільшити ступінь ферментативної конверсії високомолекулярних полімерів концентрованого сусла, і отримувати сусло, яке за своїм біохімічним складом забезпечує зниження утворення летких речовин, супутніх синтезу етанолу, і збільшення виходу спирту. Found that the use of selected complexes of enzyme preparations allows to increase the degree of enzymatic conversion of high molecular weight polymers of concentrated wort and to obtain a wort, which by its biochemical composition provides a decrease in the formation of volatile substances associated with ethanol synthesis and increase the yield of alcohol.висококонцентроване суслоферментний препаратзброджуваннябражні дистилятилеткі домішкиспиртhighly concentrated wortenzyme preparationfermentationdistillatesvolatile impuritiesspiritкафедра готельно-ресторанної справикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження синтезу летких домішок спирту при зброджуванні концентрованого зернового суслаThesis