Палій, Юлія Володимирівна2024-07-102024-07-102024Палій, Ю. В. Дослідження доцільності використання винного каменю в технології меренги з впровадженням її в проєкті кондитерського підприємства у м. Славута Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Палій Юлія Володимирівна ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2024. – 152 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43963ukбілок нативний яєчнийпастеризований білокальбумін яєчниймеренгавинний каміньконцентрована яблучна пастарулет бісквітнийторт листовийкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження доцільності використання винного каменю в технології меренги з впровадженням її в проєкті кондитерського підприємства у м. Славута Хмельницької областіOther