Дослідження антиокислювальної здатності ланоліну в системі КТІОЛ - Ярмоліцька, Олена Сергіївна; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2018)
Проблема удосконалення та розробки нових технологій, продуктів і препаратів є актуальною для всіх галузей промисловості. Одним із напрямів конструювання інноваційних продуктів і препаратів є використання в ліпідовмісних композиціях восків, воскоподібних продуктів і їхніх фракцій з ліпофільно-гідрофільними, функціональньно-технологічними та функціональними властивостями. The problem of improving and developing new technologies, products and drugs are relevant for all industries. One of the directions of designing innovative products and preparations is the use in lipid-containing compositions of waxes, waxy products and their fractions with lipophilic-hydrophilic, functional-technological and functional properties.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; ланолін; олія соняшникова високоолеїнова; антиоксидантні властивості; lanolin; high oleic sunflower oil; antioxidant properties