Деякі методи управління кадровим потенціалом на підприємствах харчової промисловості - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2008)
Розглянуто значення управління кадровим потенціалом для підприємства. Висвітлено методи управління кадровим потенціалом та зазначено особливості їх застосування. Освітлено: адміністративні, економічні, соціальні та психологічні методи управління кадровим потенціалом. Сonsider the value of human resources management for the enterprise. Deals with methods of human resources management and described their uses, namely: administrative, economic, social and psychological methods of management personnel.
Keywords: кадровий потенціал; управління персоналом; методи управління; methods of human resources management; human resources; кафедра економіки праці та менеджменту