Сімахіна, Галина ОлександрівнаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2014-06-182014-06-182013Сімахіна, Г. О. Використання збагаченого мікроелементами зерна у виробництві кисломолочних напоїв / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013 р. – С. 96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15320Розроблено рецептуру кисломолочного напою, який матиме комплексний фізіологічний вплив на організм людини, зумовлений дією мікроелементів, вітамінів, амінокислот та інших компонентів рослинного походження, що входять до складу збагаченого мікроелементами зерна. We have proposed a recipe for a new sour milk drink that would have the complex physiological influence on human organism, which would be conditioned by the action of microelements, vitamins, amino acids and other components of plant origin (the ingredients of grain enriched with microelements).uk-UKкисломолочні продуктимікроелементизбагаченнязерноsour milkmicroelementsenrichmentgrainкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання збагаченого мікроелементами зерна у виробництві кисломолочних напоївOther