Використання збагаченого мікроелементами зерна у виробництві кисломолочних напоїв - Сімахіна, Галина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна (My University, 2013)
Розроблено рецептуру кисломолочного напою, який матиме комплексний фізіологічний вплив на організм людини, зумовлений дією мікроелементів, вітамінів, амінокислот та інших компонентів рослинного походження, що входять до складу збагаченого мікроелементами зерна. We have proposed a recipe for a new sour milk drink that would have the complex physiological influence on human organism, which would be conditioned by the action of microelements, vitamins, amino acids and other components of plant origin (the ingredients of grain enriched with microelements).
Keywords: кисломолочні продукти; мікроелементи; збагачення; зерно; sour milk; microelements; enrichment; grain; кафедра технології оздоровчих продуктів