Нові надходження № 10 (жовтень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2017)
На допомогу освітянам представлено перелік документів, які надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у жовтні 2017 року. The list of documents submitted to the library of the Scientific and Technical Library in October 2017 is presented to the educators.
Keywords: нові надходження; new incomings