Оброблення рису перед приготуванням сусла для ферментованих напоїв - Нгуен Фіонг Донг; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Карпюк, Інна Олександрівна (My University, 2015)
Наведено дослідження доцільності застосування термічної обробки рису в технології ферментованого напою та приведено технологічні режими приготування рисового сусла. Застосовували термічну обробку рису шляхом обжарювання; обжарювання та розварювання. The study of expediency of application of heat treatment of rice in the technology of fermented beverage is given and technological regimes of rice wort preparation are given. Apply thermal treatment of rice by roasting; Roasting and boiling.
Keywords: рис; ферментовані напої; термічна обробка; кислотність; фізико-хімічні показники; сухі речовини; rice; fermented beverages; heat treatment; acidity; physical and chemical parameters; dry matter; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства