Нгуен Фіонг ДонгОлійник, Світлана ІванівнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичКарпюк, Інна Олександрівна2017-11-082017-11-082015Оброблення рису перед приготуванням сусла для ферментованих напоїв / Нгуен Фиончг Донг, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський, І. Карпюк // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : Сборник материалов ІIІ Международной научно-практической конференции, 15–16 октября 2015 г. – Х., 2015. – С. 31-32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26109Наведено дослідження доцільності застосування термічної обробки рису в технології ферментованого напою та приведено технологічні режими приготування рисового сусла. Застосовували термічну обробку рису шляхом обжарювання; обжарювання та розварювання. The study of expediency of application of heat treatment of rice in the technology of fermented beverage is given and technological regimes of rice wort preparation are given. Apply thermal treatment of rice by roasting; Roasting and boiling.рисферментовані напоїтермічна обробкакислотністьфізико-хімічні показникисухі речовиниricefermented beveragesheat treatmentacidityphysical and chemical parametersdry matterкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОброблення рису перед приготуванням сусла для ферментованих напоївOther