Кугай, ДмитроІвчук, Надія Павлівна2019-04-242019-04-242018Кугай, Д. Обґрунтування доцільності використання молочної сироватки та березового соку для виготовлення напою загальнозміцнюючої дії / Д. Кугай, Н. Івчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної конференції молодих аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. І. – С. 36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29105У результаті проведеного аналізу хімічного складу та узагальнення інформації щодо корисного впливу молочної сироватки та березового соку на організм людини обґрунтовано доцільність використання їх для виготовлення нового безалкогольного напою загальнозміцнюючої дії. As a result of the analysis of the chemical composition and generalization of information on the beneficial effects of whey and birch juice on the human body, the feasibility of using them for the manufacture of a new non-alcoholic beverage of general strengthening action has been substantiated.uk-UKтехнологія оздоровчих продуктівмолочна сироваткасік березовийбезалкогольні напоїtechnology of health productsbovine serumbirch juicesoft drinksкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування доцільності використання молочної сироватки та березового соку для виготовлення напою загальнозміцнюючої діїThesis