Обґрунтування доцільності використання молочної сироватки та березового соку для виготовлення напою загальнозміцнюючої дії - Кугай, Дмитро; Івчук, Надія Павлівна (My University, 2018)
У результаті проведеного аналізу хімічного складу та узагальнення інформації щодо корисного впливу молочної сироватки та березового соку на організм людини обґрунтовано доцільність використання їх для виготовлення нового безалкогольного напою загальнозміцнюючої дії. As a result of the analysis of the chemical composition and generalization of information on the beneficial effects of whey and birch juice on the human body, the feasibility of using them for the manufacture of a new non-alcoholic beverage of general strengthening action has been substantiated.
Keywords: технологія оздоровчих продуктів; молочна сироватка; сік березовий; безалкогольні напої; technology of health products; bovine serum; birch juice; soft drinks; кафедра технології оздоровчих продуктів