Кошова, Валентина МиколаївнаГусєва, Оксана АндріївнаГординська, А. І.2014-05-202014-05-202014Кошова, В. М. Використання журавлини для приготування безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, О. А. Гусєва, А. І. Гординська // Współczesnetendecje w nauce i edukacji : Zbior raportow naukowych., 27.02.2014 – 28.02.2014. – Warszawa: Wydawca: Sp. z o. o. “Diamond trading tour”, 2014. - С. 44–47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14430Приготовлений на натуральній основі безалкогольний напій «Журавлина Полісся» не потребує синтетичних ароматизаторів і консервантів. Журавлину, як сировину, можна використовувати протягом року, так як вона не втрачає своїх властивостей. Prepared on the basis of natural soft drink "Cranberry Polessye" needs no synthetic fragrances and preservatives. Cranberries, as raw material, can be used throughout the year, as it does not lose its properties.otherжуравлинасікморссолодовий екстрактм’ятацукровий сиропкупажний сиропcranberry juicejuicemalt extractmintsugar syrupblending syrupкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання журавлини для приготування безалкогольних напоївArticle