Дослідження вітамінного складу ягід та порошку горобини - Стеценко, Наталія Олександрівна; Лисицина, Юлія Вікторівна; Примачик, Євгенія Анатоліївна (My University, 2014)
Проведені дослідження підтвердили доцільність висушування ягід горобини і використання порошку з них для виробництва нового виду хлібобулочних виробів оздоровчої дії - вітамінізованих батонів з підвищеним вмістом харчових волокон. Past studies have confirmed the feasibility of dried rowan berries and use a powder of them to produce a new kind of bakery recreational actions - fortified loaves with a high content of dietary fiber.
Keywords: вітаміни; горобина; порошок з ягід горобини; батон; vitamins; rowan; rowan powder; loaf; кафедра технології оздоровчих продуктів