Ефективність залучення інвестицій підприємством на ринку цінних паперів - Хівренко, Дарія (My University, 2013)
У тезах розглянуто ефективність залучення інвестицій підприємством на ринку цінних паперів та розкрито тенденції залучення іноземних інвестицій в економіку України. Встановлено, мету та основні завдання, визначено якість аналізу ефективності інвестицій.
Keywords: ефективність; інвестиційний проект; інвестиції; іноземні інвестиції; эффективность; инвестиционный проект; инвестиции; иностранные инвестиции; efficiency; investment project; investment; foreign investment; кафедра фінансів