Пухляк, Анастасія ГригорівнаШишко, С. П.2015-07-032015-07-032012Пухляк, А. Г. Дослідження впливу загущувачів на структурно- механічні властивості згущених молочних консервів / А. Г. Пухляк, С. П. Шишко// Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21535Технологія згущених молочних консервів з цукром грунтується на принципі осмоанабіозу. Внесення цукру або його замінників зумовлює підвищення осмотичного тиску, що пригнічує життєдіяльність залишкової мікрофлори продукту. Technology condensed canned milk with sugar based on the principle osmoanabiozu. Adding sugar or its substitutes leads to increased osmotic pressure that suppresses livelihoods residual microflora product.кафедра технології молока і молочних продуктівосмоанабіоззгущені молочни консервизагущувачіosmoanabiozcanned condensed milkthickenersДослідження впливу загущувачів на структурно- механічні властивості згущених молочних консервівOther