Дослідження та розроблення СППР управління виробництвом ТОВ «Продеко» - Ольшевська, Марія Андріївна; Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2020)
В роботі розроблено елементи СППР, що забезпечують реалізацію основних функцій планування, виконання замовлень та інформаційну підтримку основних задач керівника виробництва та змінних майстрів
Keywords: безперервна нединамічна оптимізація; мета-евристичні алгоритми; метод рою часток; метод рою світлячків; алгоритм косяка риб; continuous non-dynamic optimization; meta-heuristic algorithms; particle swarm method; firefly swarm method; school of fish algorithm; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки