Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-03-212013-03-212007Пат. № 27778 Україна, МПК3 A23G 3/00. Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № 200708320 ; заявл. 20.07.07 ; опубл. 12.11.07, Бюл. № 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6990Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру фруктових кремово-збивних цукерок з комбінованим корпусом. Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом, що містять глазур, цукор - пісок, патоку, рослинний жир, желатин, кислоту лимонну, спирт, поверхнево-активну речовину, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів фруктової кремово-збивної структури використовується, низькометоксильований пектин, фруктова підварка, фруктово - ягідний порошок, сухе молоко, есенції. Utility model patent. A recipe of fruit and cream churned candy with a combined body. Fruit whipped cream and candy with a combined body, containing icing sugar - sand, molasses, vegetable oil, gelatin, citric acid, alcohol, a surfactant other than the fact that as a basic structure fruit cream-churned structure used pectin, fruit suburbs, fruit - berry powder, milk powder, essences.uk-UKпектинфруктова підваркафруктово - ягідний порошоккафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівpectinФруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом (Деклараційний патент на корисну модель № 27778)Other