Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом (Деклараційний патент на корисну модель № 27778) - Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2007)
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру фруктових кремово-збивних цукерок з комбінованим корпусом. Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом, що містять глазур, цукор - пісок, патоку, рослинний жир, желатин, кислоту лимонну, спирт, поверхнево-активну речовину, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів фруктової кремово-збивної структури використовується, низькометоксильований пектин, фруктова підварка, фруктово - ягідний порошок, сухе молоко, есенції. Utility model patent. A recipe of fruit and cream churned candy with a combined body. Fruit whipped cream and candy with a combined body, containing icing sugar - sand, molasses, vegetable oil, gelatin, citric acid, alcohol, a surfactant other than the fact that as a basic structure fruit cream-churned structure used pectin, fruit suburbs, fruit - berry powder, milk powder, essences.
Keywords: пектин; фруктова підварка; фруктово - ягідний порошок; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; pectin