Цапко, Софія Олександрівна2023-01-242023-01-242022Цапко, С. О. Біотехнологічні особливості одержання дріжджових кілер-токсинів та перспективи їхнього застосування : кваліфікаційна робота ... магістра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Софія Олександрівна Цапко ; наук. керівник Вікторія Олегівна Красінько. – Київ, 2022. – 259 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38878otherкафедра біотехнології і мікробіологіїкілер-токсиндріжджіантагоністична активністьвиноробствокрафтове винобіосинтезферментерSaccharomyces eubayanusмікробна контамінація винавертикальний листовий фільтрультрафільтрація у тангенційному потоціочищеннямолекулярна мембраналіофільне висушуванняБіотехнологічні особливості одержання дріжджових кілер-токсинів та перспективи їхнього застосуванняOther