Калюжна, Алла СергіївнаПаливода, Світлана ДмитрівнаЮрчак, Віра Гаврилівна2016-05-232016-05-232006Калюжна, А. Дослідження поверхнево-активних речовин як поліпшувача якості макаронних виробів / А. Калюжна, С. Д. Паливода, В. Г. Юрчак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : тези доповідей 72 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 17-18 квітня 2006 р. – Київ : НУХТ, 2006. – С. 52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23385Рекомендовано використання ПАР для укріплення клейковини та поліпшення якості макаронних виробів. The recommended use of surfactants to strengthen the gluten and improve the quality of pasta.uk-UKповерхнево-активні речовиниполіпшувачмакаронні виробисорбат тристеаридЕстер-Пкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsurfactantsimproverpastasorbate tristearinEsther-PДослідження поверхнево-активних речовин як поліпшувача якості макаронних виробівThesis