Топчій, Оксана АнатоліївнаПешук, Людмила ВасилівнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2012-10-082012-10-082007https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3282Розроблені рецептури та технології виготовлення нових видів січених напівфабрикатів, зокрема котлет, з використанням пробуджених зернопродуктів ЄСО та зародків пшениці, які володіють оздоровчими і лікувально-профілактичними властивостями за рахунок різноманітного і багатого комплексу нативних вітамінів, мінералів і клітковини.The developed receipts and technologies of making new types of semiproducts, with a usage of grain products, awaking seeds and germs of wheat, which obtain recovering and curing prophilactic characteristics at the account of variety and rich complex of native vitamins and minerals and also cellulose.otherтехнологіям’ясна сировинанапівфабрикатипробуджені зернопродукти ЄСОзародки пшениціtechnologiesmeatsemiproductsawaking seedsgerms of wheatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатахArticle