Паламарчук, Лілія ВікторівнаФурманова, Юлія Петрівна2014-11-282014-11-282014Паламарчук, Л. В. Апітерапія як інноваційний вид послуг у готельному господарстві / Л. В. Паламарчук, Ю. П. Фурманова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 631.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18766Інтерес до апітерапії обумовлений великим набором природних сполук, що мають високу фізіологічну активність і виробляються бджолами в результаті життєдіяльності. Продукти бджільництва переважно нешкідливі для організму, вони сприяють виведенню отрути і солей важких металів, а також справляють радіопротекторний ефект, підвищують працездатність і витривалість, зміцнюють імунну систему. Interest in apitherapy due to a large set of natural compounds that have high physiological activity and produced by bees life. Bee products mostly harmless to the body, they help eliminate poisons and heavy metal salts and have a radioprotective effect, increase efficiency and endurance, strengthen the immune system.otherготельне господарствомедицинаапітерапіяapitherapyHospitalitymedicineкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАпітерапія як інноваційний вид послуг у готельному господарствіOther