Telychkun, YuliiaTelychkun, VolodymyrKravchenko, Alexander2013-12-172013-12-172013Telichkun, Yu. Perfection of equipment for improvement of rusk wares / Yu. Telychkun, V. Telychkun, O. Kravchenko // Integrated systems for agri-food production SIPA 2013 : abstract book of the Conference, 26-26 вер. 2013р. - Sibiu, Romania, 2013. – Р. 66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12208The process of mixing of dough, treatment of dough purveyances is investigational by us. It is set that the intensive mixing of dough allows to shorten duration of his fermentation, the using of dynamic method of loosen of dough. Необхідність комплексного удосконалення процесу виробництва сухарних виробів випливає з широкого використання ручної праці, громіздкого обладнання при традиційному способі їхнього виробництва. Нами досліджено процес замішування і оброблення тесту. Встановлено, що інтенсивне замішування тіста дозволяє скоротити тривалість його бродіння, запропоновано розпушення тестових заготовок в динамічних умовах. The necessity of complex perfection of process of production of rusk warest comes up from the traditional method of production, wide usage of hand labour and bulky equipment.doughtreatment of dough purveyancesmixing-fermentation-forming unitтістообробка тістових заготовокзмішувально-бродильно-формувальний агрегаткафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвPerfection of equipment for improvement of rusk waresThesis