Бусела, В. Т.Бажан, Оксана Миколаївна2014-10-212014-10-212014Бусела, В. Т. Предметно - тематична характеристика лексики на позначення назв їжі у «Великому тлумачному словнику сучасної української мови» / В. Т. Бусела, О. М. Бажан // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17481Важливою складовою частиною матеріальної культури кожного народу є його їжа. Її характер залежить від багатьох факторів: соціально-економічного становища людини, історичних умов, природно-географічного середовища, напрямку господарської діяльності тощо. An important part of the material culture of every nation is its food. Her character depends on many factors: socio-economic status human, historical conditions, natural and geographical environment, direction economic activity and so on.otherбульйонголощакборщsoupbrothholoschakкафедра гуманітарних дисциплінПредметно - тематична характеристика лексики на позначення назв їжі у «Великому тлумачному словнику сучасної української мови»Other