Цокало, Владислава АндріївнаКузьмін, Олег Володимирович2018-07-122018-07-122017Цокало, В. Кокосове борошно як альтернативний замінник традиційних сортів борошна в кондитерській промисловості / В. Цокало, О. Кузьмін // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали IV міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2017 р. – Тернопіль : Крок, 2017. - Ч. 1. – С. 315-317.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27994Оцінено перспективність використання кокосового борошна в кондитерських та кулінарних виробах. The prospects of using coconut flour in confectionery and culinary products are estimated.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкокосове борошнокондитерські виробикулінарні виробиcoconut flourconfectioneryculinary productsКокосове борошно як альтернативний замінник традиційних сортів борошна в кондитерській промисловостіThesis