Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичЄвчук, Яна Валеріївна2014-10-172014-10-172013Дубковецький, І. В. Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук / Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2013. - Вип. 43, Т. 2. – С. 55-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17394Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду під час зберігання в картонно-паперовій тарі і у поліетиленових пакетах. Досліджено збереженість β-каротину, аскорбінової кислоти, поліфенольних сполук, пектинових речовин впродовж 3–12 місяців для різних плодів сортів або видів глоду. The questions of the quality of dried products processing hawthorn when stored in cardboard and paper packaging and plastic bags. Investigated the safety β-carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds, pectins within 3-12 months for different fruits of varieties or species of hawthorn.uk-UKсушіння глодукаротинаскорбінова кислотаполіфенольні сполукикартонно-паперова тараполіетиленові пакетиdrying hawthorncaroteneascorbic acidpolyphenolic compoundscardboard and paper packagingplastic bagsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвВстановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберіганняArticle