Коваль, Ольга АндріївнаФролова, Наталія ЕпінетівнаСилка, Ірина Миколаївна2012-12-252012-12-252011Коваль, О. А. Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировини / О. А. Коваль, І. М. Силка, Н. Е. Фролова // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 149-155.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5032На основі проведених досліджень створено математичну модель процесу змін показників якості, яка може включати в себе всі фактори, які впливають на швидкість зниження якості при зберіганні, що дає змогу прогнозувати строк придатності натуральних ароматизаторів. Based on the reseach, a mathematical model of the process of change of quality indicators has been created, which can include all the factors that influence the rate of accumulation of negative indicators in storage, which allows to predict the shelf life of natural flavors.uk-UKмоделювання строку придатності ароматизаторівмоделювання якості ароматизаторівпрофілограми ароматизаторівmodeling shelf life of flavorsquality modeling fo flavoringsкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїprofilohramy of flavoringsПрогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировиниArticle