Пахальчук, Олександр ЮрійовичФурманова, Юлія Петрівна2021-03-112021-03-112019Пахальчук, О. Ю. Розширення асортименту солодких пряних соусів з використанням цитрусових плодів / О. Ю. Пахальчук, Ю. П. Фурманова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 3-5 жовтня 2019 р. – Одеса : ОНАХТ, 2019. – С. 159–161.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32854У публікації висвітлено технологічні аспекти приготування інноваційного цитрусового соусу. The publication highlights technological aspects of innovative citrus sauce.otherсолодкі пряні соусицитрусові плодиsweet spice saucescitrus fruitsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозширення асортименту солодких пряних соусів з використанням цитрусових плодівThesis