Кузьмін, Олег ВолодимировичЗваричук, Зоя ВасилівнаЄфімова, Єлизавета Олексіївна2017-05-292017-05-292015Кузьмін, О. В. Елементи системи управління якістю в готельно-ресторанних закладах на стадії виробництва продукції / О. В. Кузьмін, З. В. Зваричук, Є. О. Єфімова // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція,12-13 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 67-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25387Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.uk-UKготельно-ресторанний закладгостинично-ресторанное заведениеhotel-restaurant establishmentякістькачествоqualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЕлементи системи управління якістю в готельно-ресторанних закладах на стадії виробництва продукціїThesis